Gratis verzending boven 75 euro | 100 euro (NL)
Selecteer een pagina

Reviews

Schrijf een review

Lees onze reviews

Super service!

Rated 5,0 out of 5
februari 13, 2023

Bij het plaatsen van onze bestelling in de webshop liep er iets mis. Ik nam contact op en kreeg bijna meteen reactie op mijn bericht. De dag daarop werd mijn bestelling persoonlijk afgeleverd aan de voordeur. De kleertjes zien er van topkwaliteit uit! Dikke pluim voor deze snelle en uitstekende service!

Els

Super

Rated 5,0 out of 5
februari 6, 2023

Zeer snelle levering van de bestelling. Snelle respons op vragen over de producten. Daarnaast zijn de producten van super kwaliteit. Een top ervaring om hier te bestellen.

Roxanne

Top service en heel klantvriendelijk.

Rated 5,0 out of 5
februari 6, 2023

Ondanks al mijn vragen was de communicatie heel professioneel maar ook warm tegelijkertijd. Ik werd goed geholpen bij het maken van keuzes en kreeg gepast advies. Heel tevreden van onze aankopen.

Sabine

Super kwaliteit , top service ! Mooie kledij !

Rated 5,0 out of 5
februari 6, 2023

sinds de geboorte van onze dochtertje Lina hebben we bij jullie mooie kledij gekocht. De rompertjes zijn heel goed en warm ! De roze tweedelige broek en bloesje is zo zalig ! En de tijgerprint legging met de oranje kleedje is prachtig, we doen het haar vaak aan. De kwaliteit blijft ook al was je het vaak! Warm en gekleed, echt een popje. En sinds kort nog iets gekocht voor de lente en we kunnen haast niet wachten om deze aan te doen. wij kunnen haast niet wachten voor de pop up winkel ! Ik raad deze boetiek 100% aan!

Emmeline Cubillo

Top

Rated 5,0 out of 5
februari 6, 2023

We hebben onze bestelling zeer snel ontvangen, de kleren zijn van super goede kwaliteit en dan ook nog eens heel mooi. Bedankt voor de service, wij zijn grote fan!

Lies Malfliet
×