Gratis verzending boven 75 euro | 100 euro (NL)
Selecteer een pagina

We have a little back story to tell you…

blank

De ervaring van het krijgen van een kind zet je wereld volledig op zijn kop. Je hebt plotseling een diepgeworteld begrip van wat het inhoudt om onvoorwaardelijk van iemand te houden, en je wilt niets anders dan het beste voor je pasgeboren baby. Als trotse ouders zijn we gezegend met twee kleine wondertjes, waarvoor wij altijd het beste willen kunnen bieden, van kleertjes tot speelgoed. Als ouders hebben we de wereld van de baby- en kindermode goed leren kennen, en zijn we geïnspireerd om zelf een webshop op te zetten. Met de webwinkel van Mini Minuit leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht, optimale klantenservice, en hippe en duurzame kleertjes, accessoires en cadeautjes van merken die we met zorg hebben uitgekozen.

Met Mini Minuit willen we een verschil maken op de markt, niet alleen als ondernemer, maar ook als persoon. Zo is onze missie om waarde toe te voegen aan de huidige online markt voor babykleertjes door ons te concentreren op gepersonaliseerde services, waarbij de klantervaring de belangrijkste rol speelt binnen de shopping experience. Door eigentijdse en fijne kleertjes aan te bieden van duurzame en kwalitatief hoogstaande merken, kunnen zowel jij en je kindje een onvergetelijke tijd beleven die je voor altijd kunt koesteren.

De geboorte van Mini Minuit
Het idee van onze naam, Mini Minuit, is ontstaan vanuit het gegeven dat onze twee zoontjes allebei geboren zijn bij halve maan. Bovendien hebben ze maar een leeftijdsverschil van 17 maanden, waardoor we de voorbije jaren wel heel vaak de maan gezien hebben, mede dankzij regelmatig wat slaaptekort. Het halve maantje en sterretjes in het logo van Mini Minuit vertegenwoordigen het verhaal achter het merk. De koi staat symbool voor kracht, geluk en levenslust. Samen met het halve maantje en de sterretjes in het logo van Mini Minuit vertegenwoordigen ze het verhaal achter het merk.

Wij streven naar een online shop waar duurzame en unieke baby-en kinderkleding, speelgoed en accessoires aangeboden worden. Het doel is om ons te onderscheiden door middel van een persoonlijke aanpak met oog voor de klant en een snelle verzending, met kwaliteit als belangrijkste oogmerk.

×